„Фермер Експо Раковски- 2017“ продължава да раздава награди

Организаторите на „Фермер Експо-Раковски 2017“ продължавават добрата инициатива да раздават награди. След като зарадва малките възпитаници на форклорният ансамбъл „Слав Бойкин“ с грамоти и лакомства, общинският съветник Рангел Матански награди театралите от местната трупа и танцьорите от „Китка“. С благодарност и поздрав за таланта им, Матански награди самодейците за участието им на първото издание на говедовъдното изложение.
“ Тази грамота е израз на уважението ни към вашия труд и всеотдайност към изкуството , което създавате. С участието си на „Фермер Експо -Раковски 2017“ превърнахте изложението в истински празник за всички сетива. Продължавайте да развивате дарбите си и да ни радвате с плодовете от тях. „- заяви Рангел Матански.
Припомняме, че „Фермер Експо -Раковски 2017“ се проведе в средата на октомври и е първата по рода си говедовъдна изложба. Изложението даде заявка още с дебютното издание да се превърне във форум не само от регионален, но и от национален характер. Форумът събра над 200 изложители и 3000 хиляди посетители. Събитието бе уважено от множество официални гости като ректорът на Аграрния университет проф. Христина Янчева и директорът на Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите акад. Димитър Димитров. Лентата на „Фермер Експо Раковски 2017“ прерязаха  зам.-министърът на земеделието, храните и горите Лозана Василева, председателят на „Фермерско мляко“ Рангел Матански и кмета на гр. Раковски Павел Гуджеров.