ПАВЕЛ ГУДЖЕРОВ ПРИВЕТСТВА НОВАТА ЗВЕЗДА НА ГРАД РАКОВСКИ ВИКТОРИЯ КАМЕНЧЕВА

Кметът на община Раковски Павел Гуджеров поздрави малката Виктория Каменчева, която прослави град Раковски с участието си в телевизионния формат „Нова звезда“ в „Шоуто на Слави“.

Вики се класира сред първите дванадесет участници, в конкуренция от над хиляда и шестотин деца от цяла България изявили желанието си да участват в телевизионния проект на Слави Трифонов.

Виктория Николаева Каменчева е на 9 години от град Раковски, ученичка във втори клас в ОУ „Христо Ботев“ – град Раковски с класен ръководител Ана Боргоджийска. Любимата певица на Вики е Ариана Гранде. Малката принцеса се занимава с пеене вече трета година. огато момичето е първи клас нейната учителка забелязва, че е музикална и притежава дарба. В „Шоуто на Слави“ Вики демонстрира своя талант изпявайки по невероятен начин песните „Вълшебен ден“, „Ах, къде е мойто либе“, „Let It go”, “Обещай ми любов“, „Zombie”, “Облаче ле бяло“, „Учителко, целувам ти ръка“ , „One Lifetime Is Not Enough“, „Ти си“, и в дует с Михаела Маринова „Не ти ли стига“.

Бащата на Виктория Николай Каменчев сподели, че за нея това е едва първо участие в подобен тип проект, малката принцеса разказа на кмета за емоциите, които е преживяла в шоуто, за чувството да пееш с „Ку-ку бенд“ и за всички положителни отзиви, които е събрала от всички членове на най-известната музикална група в България. Гордият татко призна, че участието и в шоуто е отворило врати към развитието на талантливото момиче, като спомена, че на 12 юли ѝ предстои участие на международен конкурс в град Карлово. Освен подаръците, които получи от кмета Гуджеров, Вики получи и уверението му, че може да разчита за всичко, което е по силите на общината за развитието на нейния талант и отправи покана за участие в предстоящия през месец август „Бирфест“.

Пожелаваме на Вики много успехи занапред, едно безгрижно детство изпълнено с много положителни емоции, нека прекрасната ѝ усмивка никога да не слиза от лицето ѝ. Виктория Каменчева прослави името на град Раковски в цяла България с участието си в „Шоуто на Слави“. За финал кметът ѝ пожела да прослави името на града из цял свят и да бъде истински щастлива и горда от това, което е постигнала.

Поздравителен адрес до Виктория Каменчева